Könyvbemutató

„NAGYON SOK SZERETETTEL VÁROK MINDENKIT, HOGY EGYÜTT ÜNNEPELJÜNK, EGY KALANDOS UTAZÁSRA HANGOLÓDJUNK, KICSIT BESZÉLGESSÜNK ELSŐ KÖNYVEM MEGJELENÉSE ALKALMÁBÓL!”

A beszélgetést vezeti: Keresztes József

Közreműködnek:
Csabai Márk – “Jelen Vagyok” Tehetséggondozó Egyesület alapító elnöke (író)
Terray Orsolya – Bajai Fiatalok Színháza
R. Kelényi Angelika – Álomgyár Kiadó, PR vezető

Fehérváry Andrea, a “Jelenem és álmom” című pályázat 2018-as győztese In-dia-dal c. regényének budapesti premiere után önálló könyvbemutatóval Bajára érkezik.

Az egzotikus, Dél-Indiábában játszódó regény a bemutató ideje alatt 30% kedvezménnyel, 3699 Ft helyett 2589 Ft-ért lesz megvásárolható.

Fehérváry Andrea: In-dia-dal

Földes Flóra a kétgyermekes elvált nők, szokványos életét éli. Miközben minden területen igyekszik helytállni.

Életének mozaikjai mintha furcsa mintázatba kezdenének összerendeződni. Egy új élet reményében, és egy ősi jövendölés szavát követve elszántan felkerekedik, hogy beteljesítse sorsát. Indiába utazik, ahol misztikus templomok, egzotikus teaültetvények, meseszép lagúnák közt elképesztő kalandokba keveredik barátnőivel és végül egy férfi karjaiban köt ki.

Vajon hogyan alakulhat egy esélytelennek tűnő szerelem? És meddig érdemes elmenni érte?

Fehérváry Andreának a “Jelenem és álmom” című pályázat 2018-as győztesének regénye, nem csupán az egzotikus Dél-Indiába kalauzolja olvasóit, hanem elsősorban önmagunkba, belső középpontunk felé is vezet. Derűsen bukdácsolva, rejtélyeken és szenvedélyen át, az In-dia-dal üzeni mindannyiunknak: merjünk nagyot álmodni!